Opslagstavlen

Opslag til opslagstavlen sendes til webgruppen@aatoften.dk.
Angiv venligst i hvilken periode du ønsker at opslaget skal være synligt.

K-21 Tegl til salg

tegl

Højslev Tegl type K21 som passer til den “gamle afdeling”. 

Kan enten bruges til udskifting, eller hvis man vil bygge brændeskur etc.

10 kr stk. Jeg har 47 stk.

Steen - Åtoften 73

20600117

 

Nivåcenteret versus Åtoften i fremtiden

Kære alle

 Åtoften juni 2017

Som I sikkert allerede har læst, skal Nivåcentret ændres markant. I Lokalavisen 6.6.2017 er der en kort artikel samt en temmelig fnidret tegning om emnet. sn.dk bringer en mere informativ artikel: http://sn.dk/Fredensborg/Billeder-af-centerplan-Nedrivning-derefter-hoejt-og-mindre-groent/artikel/659365 under overskriften "Billeder af centerplan: Nedrivning, derefter højt og mindre grønt". Det er temmelig sigende.
Der er næppe nogen, som kan være uenig I, at noget skal der gøres ved centeret. Hvad der gøres, har dog stor betydning for alle os, der bor lige i nærheden. Specielt når man tænker på, at en del ikke har bil længere og derfor er helt afhængige af gode nærbutikker i et hyggeligt nærmiljø.
 
Jeg vil derfor opfordre alle til at læse artiklen grundigt, for der lægges op til et helt andet Nivå, end det vi kender. 4-5 etagers høje bygninger og væk med den lille park mellem centeret og skolen. Af artiklen fremgår det ikke, om boligerne bliver ejer- eller lejeboliger, hvilket jo også har stor betydning for, hvordan et nyt kvarter vil udvikle sig med årene.
 
Artiklen slutter med "Nu er der lagt op til borgerinddragelse med borgermøde og dialog med DSB inden det næste møde i Plan-, Miljø og Klimaudvalget efter sommerferien." Her i huset har vi dog ikke hørt noget fra kommunen. Derfor håber jeg, at vi i Åtoften sammen gør, hvad vi kan, for at sikre et fint center i fremtiden.
 
Venlig hilsen
Mette, nr. 85

Flügger 20% rabat aftale

Vi har indgået en rabataftale med Flügger, som giver beboerne i Åtoften mulighed for at købe Flügger maling og tilbehør med 20% rabat. Den gælder kun i Flüggers egne butikker, ikke i franchise butikker, se listen i vedlagte dokument: Aftale med Flügger

Nærmeste Flügger forretning er Usserød Kongevej 41, Hørsholm. Man opnår rabatten ved at nævne, at man er boligejer i Åtoftens Grundejerforening, som har en sådan aftale, eller ved at oplyse aftale nummeret 660388.

Bestyrelsen